Seven sports

O nama

Firma ,,Seven Sportwear doo” osnovana je 2016. godine. Bavi se proizvodnjom spostske opreme i prodajom na veliko i malo. Svojim rešenjima I profesionalnom pristupu svakom zadatku,brend Seven je za kratko vreme postao prepoznatljiv u zemlji i inostranstvu.
Za izradu naših modela koristimo posebno odabrane materijale visokog kvaliteta  iz uvoza koji koriste i najveći svetski brendovi za proizvodnju sportske opreme.

Pored specijalnog odabira materijala ,naša firma posebno vodi računa i prati najsavremenije trendove u oblasti štampe.

Kako bi ispunili svaki zahtev klijenata u izgledu sportske opreme,naša štamparija poseduje najsavremeniju tehnologiju digitalnih sublimacionih I solvent štampača,termo presa različitih dimenzija,cut I print flex folija.

NAŠI PROIZVODI

Dresovi (fudbal,košarka,odbojka.rukomet), šortsevi, majice, polo majice,trenerke, duksevi, šuškavci,jakne, prsluci,sportske torbe, rančevi,štucne, I ostala oprema koja je potrebna za opremanje jednog kluba.

Kod nas možete poručiti opremu za sportske klubove, firme, opremu na veliko za grupe, kulturno – umetnička društva i butike. Imate mogućnost da sami izaberete modele, boju i vrstu materijala, štampu ili vez na materijalu.. Za veće količine omogućen je poseban popust.