Seven sports

SPECIJALNA PONUDA ZA KLUBOVE

kategorije_stampa

VRHUNSKI KVALITET

Na

MODERAN DIZAJN

kategorije_krojenje

POVOLJNE CENE

 

Za sve naše modele možete izabrati boje, vrstu materijala, štampe i dizajn. Možemo Vam ponuditi set kompletne opreme za Vaš tim.

Želimo da budete 100% zadovoljni svojom opremom. Mi smo uz vas na svakom koraku. Za sva pitanja, možete nas kontaktirati putem maila ili telefona. Naš dizajnerski tim je spreman da pomogne u realizaviji vaših ideja.

U zavisnosti od doba godine,proizvodnja traje od 2 do 4 nedelje. Uz malo strpljenja, aša sportska oprema će biti kod vas i  pre nego što to shvatite.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako želite da nas posetite u našem SHOW ROOM-u, molimo Vas da nas kontaktirate i zakažite sastanak kako bi uštedeli Vaše vreme i izbegli nepotrebna čekanja. Ljubazno osoblje biće tu za Vas.

 

NACIN PORUČIVANJA OPREME

 

  1. Pogledajte našu ponudu i odredite modele koje želite.
  2. Kontaktirajte nas i prosledite nam informacije u vezi porudžbine (koji modeli vas zanimaju, vrsta stampe, potrebna količina, veličine opreme)
  3. Nakon dobijenih podataka o porudžbini, dobićete u najbržem roku ponudu od naših menadžera prodaje.
  4. Ukoliko je naša ponuda prihvatljiva, potrebno je uplatiti avans 50% od ukupne ponude i nakon toga naši dizjneri  izradjuju za Vas idejno rešenje potrebne opreme koje Vam šalju na odobrenje i nakon toga u proces izrade.

Nakon zavrsetka izrade opreme, naš menadžer prodaje će Vas kontaktirati I obavestiti.  Preostalih 50% vrednosti uplaćujete pre slanja paketa ili plaćate pouzećem kurirskoj sluzbi.

 

KAKO PORUČITI UZORAK ZA ISPROBAVANJE VELIČINA

  1. Proverite koje veličine da poručite na osnovu nasih preporuka.
  2. Naručite uzorke veličina putem našeg sajta ili nas kontaktirajte. (za poručene uzorke plaća se depozit)
  3. Isprobajte uzorke i upišite prave veličine za Vaš tim
  4. Nakon odredjivanja veličina, uzorke nam vraćate u stanju kao sto su posalti Vama i mi Vam vraćamo uplaćeni depozit. (molimo vas da sačuvate dokaz o slanju u slučaju da se paket izgubi)
  5. Pošaljite nam porudžbinu sa idealnim velicinama.